Vanilje pannacotta
Ein variant av ein god klassisk dessert. Rask og enkel å lage. Her kjem vaniljepanacotta oppskrift, nok til to små eller eit litt større glas.
Lett
15 min
Kan innhalde:
Melk.
Ingrediensar
Antal porsjonar
Lettmelk 0,5 % fett
Vaniljeessens
Gelatin
Sukrin
Framgangsmåte
- Legg gelatinplatene i bløyt i kaldt vatn i ca 5 minutt.
- Varm opp melk i en liten kasserolle, treng ikkje koke opp.
- Ha i vanilje og sukrin. Smak til.
- Vri lett gelatinplatene fri for vatn og rør dei inn, sett til avkjøling.
- Når blandinga er avkjølt, ha i fine glas eller skål. Sett i kjøleskåpa.
Server med oppdelt bær/frukt eller ein god raudsaus.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 0,5g
Fett 0,3g
-derav metta fett 4,4g
Karbohydrat 4,4g
-derav sukkerartar 0g
Kostfiber 4,8g
Protein 0,1g
Salt 0g
Tilsett sukker