Ratatouille
Dette er vår favoritt. Rask og enkel å lage. Passar til det meste, med mykje grønsaker og gode smakar. Nydelig til fiskekaker eller kjøtt.
Lett
30 min
Ingrediensar
Antal porsjonar
Løk
Kvitløksfedd
Squash
Raud paprika
Gul paprika
Fennikel
Olje
Ferske eller hermetiske tomatar
Timian (tørka)
Oregano (tørka)
Basilikum (tørka)
Salt
Framgangsmåte
- Vask alle grønsakene grundig.
- Kutt i små terningar.
- Surr løk og kvitløk i ei kasserolle saman med olje.
- Ha i resten av grønsakene og urter, (ikkje ferske urter om du brukar det).
- Tilsett tomatane.
- La rattatouillen putre på svak varme, jo lengre den får stå jo betre blir den.
- Smak til med salt og pepar.
- Ha i dei friske urtene.
- Server
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 1,1g
Fett 0.1g
-derav metta fett 3,8g
Karbohydrat 2,8g
Kostfiber 0,9g
Protein 0,4g
Salt 3,7g
-derav sukkerarter