Raita- grønnsaksdressing
Raita - frisk indisk dressing.
Lett
20 min
Kan innhalde:
Melk
Ingrediensar
Antal porsjonar
Agurk
Rødløk
Tomatar
Garam Masala
Salt
Gresk Yoghurt
Kuttet frisk mynte
Framgangsmåte
- Vask agurk og tomat godt.
- Skjær dei opp i små terningar og legg dei i ein sil , så dei får renne av litt væske .
- Start på dressingen - Ha yoghurten i ein egna bolle.
- Smak til med salt og pepar, evt litt søtning (natreen).
- Bland grønnsakene i dressingen.
- La stå litt kjølig å trekke før du serverer.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 32/ 6
Feitt 0,7 g
- derav metta feitt 0,4 g
Karbohydrat inkl. fiber 5,2 g
- derav sukkerartar 3,1 g
Kostfiber 2 g
Protein 2,5 g
Salt 0,5 g