Raita- grønnsaksdressing

Raita - frisk indisk dressing.

D256 E8 BAB4 FD440 FA3 FE39 CB5387 FDBD
Lett 20 min
Kan innhalde: Melk
Ingrediensar
Antal porsjonar
Agurk
Rødløk
Tomatar
Garam Masala
Salt
Gresk Yoghurt
Kuttet frisk mynte
Framgangsmåte
  1. Vask agurk og tomat godt.
  2. Skjær dei opp i små terningar og legg dei i ein sil , så dei får renne av litt væske .
  3. Start på dressingen - Ha yoghurten i ein egna bolle.
  4. Smak til med salt og pepar, evt litt søtning (natreen).
  5. Bland grønnsakene i dressingen.
  6. La stå litt kjølig å trekke før du serverer.
Denne passer som saus til kylling, torsk masala eller til Muritunets spicy kjøttbollar. Du finn oppskrift på dei under middag. Kan brukast til dressing på salatar. Smakfull og frisk.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 0,7g
Feitt 0,4g
- derav metta feitt 5,2g
Karbohydrat inkl. fiber 3,1g
- derav sukkerartar 2g
Kostfiber 2,5g
Protein 0,5g
Salt