Omnsbakt omelett med laks
Ein lettvint og smakfull middagsrett.
Lett
50 min
Kan innhalde:
Fisk, egg og melk
Ingrediensar
Antal porsjonar
Frosen grønnsaksblanding (ca 500-750 g)
Vårløk
Egg
Vatn
Pepar
Salt
Paprikapulver
Oregano (tørka)
Laksefilet stykker
Reven ost
Kvitløk
Framgangsmåte
- Tin dei frosne grønnsakene.
- Varm omnen til 190 gr over/undervarme eller 160 gr varmluft.
- Smør ei ildfast form med litt olje.
- Skyll og kutt opp vårløken i tynne skiver, rasp kvitløken. Legg dette i forma saman med grønnsakene.
- Bland saman.
- Pisk egg og vatn, ha i kryddera.
- Tøm eggeblandinga over grønnsakene i den ildfaste forma.
- Legg laksen, som du har kutta i terningar på toppen.
- Ha over litt ost om du vil.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi/kcal 427/103
Fett 6.5 g
-derav metta fett 1.4 g
Karbohydrat 1.6 g
-derav sukkerartar 1.44 g
Kostfiber 1.06 g
Tilsett sukker 0 g
Protein 8.74 g
Salt 0.15 g