Omnsbakt omelett med laks

Ein lettvint og smakfull middagsrett.

D7 E33 F565 F57476 A96 F85 C87 B71828 C5
Lett 50 min
Kan innhalde: Fisk, egg og melk
Ingrediensar
Antal porsjonar
Frosen grønnsaksblanding (ca 500-750 g)
Vårløk
Egg
Vatn
Pepar
Salt
Paprikapulver
Oregano (tørka)
Laksefilet stykker
Reven ost
Kvitløk
Framgangsmåte
  1. Tin dei frosne grønnsakene.
  2. Varm omnen til 190 gr over/undervarme eller 160 gr varmluft.
  3. Smør ei ildfast form med litt olje.
  4. Skyll og kutt opp vårløken i tynne skiver, rasp kvitløken. Legg dette i forma saman med grønnsakene.
  5. Bland saman.
  6. Pisk egg og vatn, ha i kryddera.
  7. Tøm eggeblandinga over grønnsakene i den ildfaste forma.
  8. Legg laksen, som du har kutta i terningar på toppen. 
  9. Ha over litt ost om du vil.
Her brukar du den grønnsaksblandinga du likar best. Bytt ut laksen med skinke eller kylling om du vil. Server med salat og brød. (Tips: sjekk Ruccolasalaten i kokeboka og kanskje tzatzikien til dressing? )
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi/kcal 6.5g
Fett 1.4g
-derav metta fett 1.6g
Karbohydrat 1.44g
-derav sukkerartar 1.06g
Kostfiber 0g
Tilsett sukker 8.74g
Protein 0.15g
Salt