Omnsbakt omelett med laks
Ein lettvint og smakfull middagsrett.
Lett
50 min
Kan innhalde:
Fisk, egg og melk
Ingrediensar
Antal porsjonar
Frosen grønnsaksblanding (ca 500-750 g)
Vårløk
Egg
Vatn
Pepar
Salt
Paprikapulver
Oregano (tørka)
Laksefilet stykker
Reven ost
Kvitløk
Framgangsmåte
- Tin dei frosne grønnsakene.
- Varm omnen til 190 gr over/undervarme eller 160 gr varmluft.
- Smør ei ildfast form med litt olje.
- Skyll og kutt opp vårløken i tynne skiver, rasp kvitløken. Legg dette i forma saman med grønnsakene.
- Bland saman.
- Pisk egg og vatn, ha i kryddera.
- Tøm eggeblandinga over grønnsakene i den ildfaste forma.
- Legg laksen, som du har kutta i terningar på toppen.
- Ha over litt ost om du vil.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi/kcal 6.5g
Fett 1.4g
-derav metta fett 1.6g
Karbohydrat 1.44g
-derav sukkerartar 1.06g
Kostfiber 0g
Tilsett sukker 8.74g
Protein 0.15g
Salt