Lappar med cottage cheese og havregryn

Eit godt alternativ til brødskiva, glutenfri og lavt innhald av laktose. Denne oppskrifta gir omlag 10 lappar, kjem an på kor store du lagar dei.

92 CD0 C30 CF1 C49 DBA259 D8 B501936 E6 E
Lett 45 min
Kan innhalde: Egg, melk
Ingrediensar
Antal porsjonar
Egg
Cottage cheese (store ss)
Bakepulver
Lita klype salt
Havregryn (kan bruke glutenfrie)
Framgangsmåte
  1. Bland saman ingrediensane i ein liten bakebolle.
  2. Bruk ein stavmiksar og kjøyr blandinga glatt.
  3. La røra svelle i 10 minutt.
  4. Steik lappane på steikepanne på middels varme, bruk litt margarin på panna. 
  5. Snu lappane når du ser det boblar på toppen. 
  6. Et lappane som dei er eller med egna pålegg.
Du kan variere denne oppskrifta med å putte i ein halv banan og kanel. Ha i ei ss honning. Ha i hummus. Kokt skinke, brokkoli og paprika. Litt raspa gulrot og kanel eller frisk basilikum og soltørka tomat (sløyf då salt i røra).
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi,kJ/kcal 8.5g
Fett 2.6g
-derav metta fett 9.2g
Karbohydrat 0.7g
-derav sukkerarter 2g
Kostfiber 13g
Protein 1g
Salt 0g
Tilsett sukker