Kjøleskåpsgraut med byggryn
Byggryn er veldig godt til kjøleskåpsgraut, mettande og godt.
Lett
30 min
Kan innhalde:
Melk, gluten av bygg.
Ingrediensar
Antal porsjonar
Yoghurt
Byggryn (kokt)
Cottage cheese
Framgangsmåte
- Byggryna må leggast i kaldt vatn i ein bolle med lokk over natta, eller minimum 6 timar. Kok byggryna som anvist på pakken, og kjøl dei heilt ned før bruk.
- Bland byggryn, yoghurt og cottage cheese.
- Smak til med dei smakstilsetningane du vil.
- Bland i meir yoghurt/væske om grauten vert tjukk.
Kjøleskåpsgrauten er haldbar i fleire dagar, så lag gjerne dobbel porsjon så har du lettvinte måltid framover.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 1,7g
Fett 1,1g
-derav metta fett 8,4g
Karbohydrat 2,6g
-derav sukkarartar 1,6g
Kostfiber 7g
Protein 0,2g
Salt 0g
Tilsatt sukker