Eggesalat

Bruk til pålegg og til salat.

Doc 1718 7
Lett 25 min
Kan innhalde: Melk og egg.
Ingrediensar
Antal porsjonar
Egg
Sylteagurk
Sylteagurk kraft
Purreløk
Mager Kesam
Salt
Pepar
Karri
Paprika (raud/gul)
Sukrin
Vita lettmajones
Framgangsmåte
  1. Kok egga (10 minutt). Avkjøl egga godt i kaldt vatn. 
  2. Bland kesam og krydder.
  3. Finkutt purre, paprika og sylteagurk, ha i dressingen.
  4. Når egga er kalde bruk eggedelar og kutt dei "begge vegar", ha i dressingblandinga. 
  5. La stå og trekke i kjøleskåpa.
  6. Smak til før servering.
La stå i kjøleskåpa å trekke, smak til om nødvendig.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 5,1g
Fett 1,4g
-derav metta fett 3,1g
Karbohydrat 2,9g
-derav sukkerartar 0,9g
Kostfiber 8,2g
Protein 1,1g
Salt 0,7g
Tilsett sukker