Eggesalat
Bruk til pålegg og til salat.
Lett
25 min
Kan innhalde:
Melk og egg.
Ingrediensar
Antal porsjonar
Egg
Sylteagurk
Sylteagurk kraft
Purreløk
Mager Kesam
Salt
Pepar
Karri
Paprika (raud/gul)
Sukrin
Vita lettmajones
Framgangsmåte
- Kok egga (10 minutt). Avkjøl egga godt i kaldt vatn.
- Bland kesam og krydder.
- Finkutt purre, paprika og sylteagurk, ha i dressingen.
- Når egga er kalde bruk eggedelar og kutt dei "begge vegar", ha i dressingblandinga.
- La stå og trekke i kjøleskåpa.
- Smak til før servering.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 5,1g
Fett 1,4g
-derav metta fett 3,1g
Karbohydrat 2,9g
-derav sukkerartar 0,9g
Kostfiber 8,2g
Protein 1,1g
Salt 0,7g
Tilsett sukker