2. Lim inn rett etter den innledende taggen: Muritunet | Eggesalat

Eggesalat

Bruk til pålegg og til salat.

Doc 1718 7
Lett 25 min
Kan innhalde: Melk og egg.
Ingrediensar
Antal porsjonar
Egg
Sylteagurk
Sylteagurk kraft
Purreløk
Mager Kesam
Salt
Pepar
Karri
Paprika (raud/gul)
Sukrin
Vita lettmajones
Framgangsmåte
  1. Kok egga (10 minutt). Avkjøl egga godt i kaldt vatn.
  2. Bland kesam og krydder.
  3. Finkutt purre, paprika og sylteagurk, ha i dressingen.
  4. Når egga er kalde bruk eggedelar og kutt dei "begge vegar", ha i dressingblandinga.
  5. La stå og trekke i kjøleskåpa.
  6. Smak til før servering.
La stå i kjøleskåpa å trekke, smak til om nødvendig.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 383/93
Fett 5,1 g
-derav metta fett 1,4 g
Karbohydrat 3,1 g
-derav sukkerartar 2,9 g
Kostfiber 0,9 g
Protein 8,2 g
Salt 1,1 g
Tilsett sukker 0,7 g