Bringebær pannacotta

Frisk dessert, heilt "innafor".

Doc 1711 7
Lett 15 min
Kan innhalde: Melk.
Ingrediensar
Antal porsjonar
Gelatin
Bringebær
Sukrin
Vaniljesukker/essens
Mager kesam
Lettmelk
Framgangsmåte
  1. Legg gelatinplatene i bløyt i kaldt vatn.
  2. Varm opp melk i ei lita kasserolle.
  3. Ha i vanilje, bringebær og sukker. 
  4. Rør litt så bringebæra løyser seg litt opp i melka.
  5. Rør inn gelatinplatene og sett til avkjøling.
  6. Når blandinga er avkjølt, kan du røre inn kesamen.
  7. Ha i fine glas eller skål. Sett i kjøleskåpa.

    Server med friske bær, raudsaus eller vanilje saus.
Smak til med sukker/sukrin- nokon likar dessertane litt friskare enn andre. Bruk vaniljestang eller vaniljepulver av litt bedre kvalitet for meir vaniljesmak (t.d Jacobs eller Helios). Bytt ut kesam med mager vaniljekesam.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 0,6g
Fett 0,3g
-derav metta fett 5g
Karbohydrat 5g
-derav sukkerartar 0,9g
Kostfiber 5,7g
Protein 0,9g
Tilsett sukker 0,1g
Salt