Bringebær pannacotta
Frisk dessert, heilt "innafor".
Lett
15 min
Kan innhalde:
Melk.
Ingrediensar
Antal porsjonar
Gelatin
Bringebær
Sukrin
Vaniljesukker/essens
Mager kesam
Lettmelk
Framgangsmåte
- Legg gelatinplatene i bløyt i kaldt vatn.
- Varm opp melk i ei lita kasserolle.
- Ha i vanilje, bringebær og sukker.
- Rør litt så bringebæra løyser seg litt opp i melka.
- Rør inn gelatinplatene og sett til avkjøling.
- Når blandinga er avkjølt, kan du røre inn kesamen.
- Ha i fine glas eller skål. Sett i kjøleskåpa.
Server med friske bær, raudsaus eller vanilje saus.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 210/50
Fett 0,6 g
-derav metta fett 0,3 g
Karbohydrat 5 g
-derav sukkerartar 5 g
Kostfiber 0,9 g
Protein 5,7 g
Tilsett sukker 0,9 g
Salt 0,1 g