Yoghurtmarinert kyllingfilet
Denne oppskrifta brukar vi på menyen vår på Muritunet, etter ønske deler vi oppskrifta med dokke.
Lett
50 min
Kan innhalde:
Melk
Ingrediensar
Antal porsjonar
Kyllingfilet
Matyoghurt/gresk yoghurt
Sitron
Provence krydder
Kvitløk
Basilikum
Salt
Estragon (kan sløyfast)
Framgangsmåte
- Lag marinade. Bland yoghurt, sitron, urter og salt.
- Legg kyllingfiletane i marinaden, vend godt inn.
- La ligge å trekke ei god stund, gjerne natta over.
- Legg kyllingfiletane i ei ildfast form.
- Sett inn nederst i steikeomnen, 160 gr., varmluft i ca.25 minutt.
- Servèr for eksempel med fullkornsris, soppsaus og salat.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi/kcal 2.2g
Fett 0.7g
-derav metta fett 1.3g
Karbohydrat 0.6g
-derav sukkerartar 0g
Sukker tilsett 0.3g
Kostfiber 20g
Protein 0.1g
Salt