Torsk Masala
Ein fiskerett med indiske smakar.
Lett
25 min
Kan innhalde:
Fisk
Ingrediensar
Antal porsjonar
Torskefilet
Kvitlauk
Koriander, fersk
Garam masala
Chilipulver
Salt
Olivenolje
Sitronsaft
Gurkemeie
Framgangsmåte
- Sett steikeomnen på 180 gr. (varmluft).
- Skjær fisken i serveringsbitar, tørk av dei med kjøkkenpapir.
- Press kvitlauk, finhakk koriander og bland saman med krydderet.
- Bland krydderblandinga med litt og litt olje om gangen. Rør inn sitronsaft tilslutt.
- Vend fiskebitane i marinaden.
- Legg fiskestykka i ei smurt ildfast form.
- Bak i steikeomnen i ca.10-15 minutt.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi 665/ 159kJ/ kcal
Fett 8.3g
Metta fett 1,77g
Karbohydrat 0.5g
-derav sukkerartar 0.1g
-tilsett sukker 0g
Kostfiber 0g
Protein 20.6g
Salt 0.5g