Torsk Masala
Ein fiskerett med indiske smakar.
Lett
25 min
Kan innhalde:
Fisk
Ingrediensar
Antal porsjonar
Torskefilet
Kvitlauk
Koriander, fersk
Garam masala
Chilipulver
Salt
Olivenolje
Sitronsaft
Gurkemeie
Framgangsmåte
- Sett steikeomnen på 180 gr. (varmluft).
- Skjær fisken i serveringsbitar, tørk av dei med kjøkkenpapir.
- Press kvitlauk, finhakk koriander og bland saman med krydderet.
- Bland krydderblandinga med litt og litt olje om gangen. Rør inn sitronsaft tilslutt.
- Vend fiskebitane i marinaden.
- Legg fiskestykka i ei smurt ildfast form.
- Bak i steikeomnen i ca.10-15 minutt.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi 665/159
Fett 8.3 g
Metta fett 1,77 g
Karbohydrat 0.5 g
-derav sukkerartar 0.1 g
-tilsett sukker 0 g
Kostfiber 0 g
Protein 20.6 g
Salt 0.5 g