Risotto med fisk
Enkel middag med alt du treng i ei "gryte". Server gjerne med flatbrød og salat.
Lett
0 min
Kan innhalde:
Fisk.
Ingrediensar
Antal porsjonar
Rapsolje
Ris
Vatn
Purreløk
Karri
Seifilet/Torsk
Gulrot
Grønnkål
Framgangsmåte
- Skyll risen godt.
- Fres karri, ris, gulrot, grønnkål og purreløk lett i olje.
- Slå på vatn og kok i 15 minutt.
- Legg på fisken og damp vidare i 12-15 minutt. Legg lokk på panna og skru ned varmen slik at fisken dampar.
- Rør forsiktig i gryta innimellom.
- Smak til med salt, sitronpepar og evt. sitronsaft.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 385/91
Fett 1,8 g
-derav metta fett 0,2 g
Karbohydrat 10,5 g
-derav sukkerartar 0,9 g
Kostfiber 1,4 g
Protein 7,7 g
Salt 0,1 g
Tilsett sukker 0 g