Risotto med fisk
Enkel middag med alt du treng i ei "gryte". Server gjerne med flatbrød og salat.
Lett
0 min
Kan innhalde:
Fisk.
Ingrediensar
Antal porsjonar
Rapsolje
Ris
Vatn
Purreløk
Karri
Seifilet/Torsk
Gulrot
Grønnkål
Framgangsmåte
- Skyll risen godt.
- Fres karri, ris, gulrot, grønnkål og purreløk lett i olje.
- Slå på vatn og kok i 15 minutt.
- Legg på fisken og damp vidare i 12-15 minutt. Legg lokk på panna og skru ned varmen slik at fisken dampar.
- Rør forsiktig i gryta innimellom.
- Smak til med salt, sitronpepar og evt. sitronsaft.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 1,8g
Fett 0,2g
-derav metta fett 10,5g
Karbohydrat 0,9g
-derav sukkerartar 1,4g
Kostfiber 7,7g
Protein 0,1g
Salt 0g
Tilsett sukker