Mager coleslaw
Coleslaw kan ein bruke som tilbehør til det meste. Prøv det til pizza, mexikansk bønnegryte eller test det ut til fiskekaker! Nydeleg og friskt tilbehøyr.
Lett
20 min
Kan innhalde:
Melk, egg.
Ingrediensar
Antal porsjonar
Stangselleri
Gulrot
Purreløk
Eple
Ananas
Sitronsaft
Lettmajones
Gresk Yoghurt Naturell / Mager Kesam
Salt
Pepar
Hodekål, 1/4 stk (lite)
Framgangsmåte
- Vask hodekål, eple og purre.
- Finsnitt hodekål.
- Skjèr stangselleri og purre i tynne strimler, ananas i små bitar, rasp eple og gulrot grovt.
- La alt renne av seg litt i eit dørslag, ellers vert det mykje væske i salaten.
- Bland saman ingrediensane til dressingen, smak til med sitronsaft, salt og pepar.
Om ein vil kan ein ha i litt av ananas krafta. - Ha dressingen over salaten og bland saman. La stå kjølig til servering.
- Pynt med urter (persille,oregano eller strø over granateple).
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 214/51
Fett 1,6 g
-derav metta fett 0,2 g
Protein 2,11 g
Salt 0,4 g
Karbohydrat 6,11 g
-derav sukkerartar 5,8 g
Kostfiber 2,2 g
Tilsett sukker 0,07 g