Mager coleslaw

Coleslaw kan ein bruke som tilbehør til det meste. Prøv det til pizza, mexicansk gryte eller test det ut til fiskekaker! Nydeleg og friskt tilbehør.

2189574 CB949473 B8 FFD1272455 FBA9 A
Lett 20 min
Kan innhalde: Melk, egg.
Ingrediensar
Antal porsjonar
Stangselleri
Gulrot
Purreløk
Eple
Ananas
Sitronsaft
Lettmajones
Gresk Yoghurt Naturell / Mager Kesam
Salt
Pepar
Hodekål
Framgangsmåte
  1. Vask hodekål, eple og purre.
  2. Finsnitt hodekål.
  3. Skjèr stangselleri og purre i tynne strimler, ananas i små bitar, rasp eple og gulrot grovt. 
  4. La alt renne av seg litt i eit dørslag, ellers vert det mykje væske i salaten.
  5. Bland saman ingrediensane til dressingen, smak til med sitronsaft, salt og pepar.

    Om ein vil kan ein ha i litt av ananas krafta.
  6. Ha dressingen over salaten og bland saman. La stå kjølig til servering.
  7. Pynt med urter (persille,oregano eller strø over granateple).
Bytt ut kesam/yoghurt og majones, lag ein oljedressing å ha over.
Næringsinnhald
PR. 100g
Energi kJ/kcal 1,6g
Fett 0,2g
-derav metta fett 2,11g
Protein 0,4g
Salt 6,11g
Karbohydrat 5,8g
-derav sukkerartar 2,2g
Kostfiber 0,07g
Tilsett sukker